“Je paard krijgt een ruime box en gaat elke dag naar buiten.”

Je paard staat veilig en wel op stal

Hoewel 95 % van de paarden in een paddock paradise heel gelukkig is, kan het toch zijn dat je beslist om je paard om 1 of andere reden niet in de kudde te laten, dan kan je nog altijd kiezen voor een klassieke box.  Ook hier wordt zo veel mogelijk tegemoet gekomen aan de natuurlijke behoeften van het paard. We hebben verschillende boxen in verschillende prijsklassen.  Alle boxen zijn ruim en luchtig.  In het grootste deel van de boxen hebben de paarden heel veel sociaal contact met elkaar.  Natuurlijk hebben we ook boxen met wat meer privacy voor paarden die liever wat alleen staan.

Op de nieuwste locatie, Paddock Paradise Stal 't Vossenhol, zijn alle boxen 3x6m en hebben veel sociaal contact, wat ook bij paarden op stalling heel belangrijk is. 

De paarden van eigenaars die kiezen voor het klassieke stalsysteem gaan natuurlijk ook dagelijks naar buiten en genieten zoveel mogelijk van de buitenlucht op de paddocks of in de ruime weides.

Hier krijgt je paard twee maal per dag ruwvoer en een aangepaste portie krachtvoer afhankelijk van de behoeftes van je paard. ’s Morgens brengen wij je paard naar buiten en ’s avonds wordt je paard weer op stal gezet in zijn eigen ruime box.

Zomer en winter gaan de paarden zoveel mogelijk buiten, want een paard hoort buiten met zijn vrienden.

“Je huurt al een lege box vanaf 120 euro per maand.”


“Wij promoten ons systeem dat de eigenaars meehelpen, zo kunnen we de prijs budgetvriendelijk houden op beide locaties.”

Jij kiest of je meehelpt met de verzorging

Wie kiest om mee te helpen dient maximum 4x per maand een uurtje of 2 te komen meehelpen op een vooraf afgesproken moment. Doe je graag veel zelf? Dat kan dus en dan betaal je minder. Is het voor jou echt niet mogelijk om extra tijd vrij te maken,  dan kan je de verzorging aan ons over laten.

Wat je ook kiest, jouw paard geniet elke dag van de frisse buitenlucht.

De bewuste familiale sfeer én  een persoonlijke aanpak kenmerken onze stal.