Stal 't Vossenhol

"Waar paarden nog écht paard mogen zijn"

Stal ’t Vossenhol is op enkele jaren tijd een vaste waarde in de paardenwereld in oost-west Vlaanderen. 

Met zijn 2 locaties op 1.5 km van elkaar hebben we voor elke paardenliefhebber wat wils.

Privéstalling Stal ’t Vossenhol, Veldstraat 26, beschikt over meer dan 4ha weides, een verlichte en gedraineerde buitenpiste van 20*40m, een kleine rijpiste, een longeercirkel of round -pen, een solarium, warm water en een speciale dekendroger. Hier kan je kiezen tussen de klassieke pensionstalling met heel ruime boxen en het natuurlijke Paddock Paradise systeem met schuilhokken en een track van +-700 meter.

Paddock Paradise Stal ’t Vossenhol,  is gelegen in de Veldstraat 34.  Hier hebben we een nog ruimere accommodatie.  Er is een 20*40 verlichte en gedraineerde buitenpiste, binnenpiste, 2 longeercirkels of round-pens , speelweide met allerlei hindernissen en een waterpoel, wasplaats met  solarium, keuken, zithoek, ….  Met 13.5 ha eigen weides voor onze lieve viervoeters hebben we meer dan we konden van dromen.  Dat wil zeggen nog veel meer ruimte om te grazen en te spelen.  Ook zijn enkele hoekjes op de weide gecreëerd om even te genieten van de rust tussen de paarden.  

Hier kan je kiezen tussen de klassieke pensionstalling en het natuurlijke Paddock Paradise systeem (2km track!) waar de paarden naar behoefte ook binnen kunnen in een volwaardige groepsstal.

De weides zijn ingezaaid met een speciale grasmengeling met een laag fructaangehalte en voldoende structuur.